Regiocup voor jongste voetballers volgend weekend van start

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

De aangekondigde versoepelingen van vrijdagavond betekenen dat de KNVB Regiocup voor jeugdvoetballers op zaterdag 5 juni wordt gestart.

Regiocup voor voetballers

De nationale voetbalbond is blij dat het eindelijk weer mag: het spelen van echte wedstrijden tegen gelijkwaardige teams van andere verenigingen. Dat is waar voetballers het meeste plezier aan beleven. Niet alleen voetbalteams, maar ook andere sportteams willen graag competitiewedstrijden spelen tegen andere verenigingen. De KNVB Regiocup wordt gespeeld in de volgende speelweekenden: 5/6 juni, 12/13 juni, 19/20 juni en 26/27 juni. Maandag 31 mei aan het einde van de dag is het programma te lezen op Voetbal.nl.

Alleen jeugdteams

Helaas gelden de versoepelingen rondom het spelen van wedstrijden alleen voor jeugdteams tot en met de O18 (formeel hanteert de Rijksoverheid t/m 17 jaar), wat inhoudt dat de Regiocup niet door kan gaan voor de O19 en O23-teams.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen