Jeffrey Hoogland en Harrie Lavreysen op koers voor meer medailles

Foto: ©Still NOS.nl/Maximaal Sales

Jeffrey Hoogland en Harrie Lavreysen hebben op de Olympische Spelen in Japan de kwartfinales bereikt op het sprinttoernooi.

Jeffrey Hoogland en Harrie Lavreysen op koers

Beiden troffen in de achtste finales een Maleisische sprinter. Hoogland was te sterk voor Mohd Awang. Lavreysen bereikte eerder de finish dan Muhammad Sahrom, een renner die hij ook al trof in de eerste ronde.

Donderdag en vrijdag

De kwartfinales volgen donderdag om 09.45 uur. De halve finales en de finale staan voor vrijdag gepland. Lavreysen (24) is regerend wereldkampioen op de sprint. Hij versloeg op de WK in Berlijn zijn maatje Hoogland (28) anderhalf jaar geleden in de finale. Beiden hebben al olympisch goud op zak van de teamsprint.

Huldiging

Dat de baanwielrenners Hoogland en Lavreysen gehuldigd gaan worden, is bevestigd door de gemeente. Net als Roy van den Berg. De drie Apeldoorners wonnen samen met Matthijs Büchli de gouden medaille op de teamsprint.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen