Landelijke jeugdtrainersavond 5 november op het complex van DVS’33 in Ermelo

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Op vrijdag 5 november 2021 zal, op het complex van Ermelo, de landelijke jeugdtrainersavond plaatsvinden.

Landelijke jeugdtrainersavond

Het thema van deze avond zal zijn: Het trainen van jeugdspelers. Het gaat hierbij om zowel de training van pupillen als de junioren. Op deze avond zal aandacht worden besteed aan zowel techniektraining als wedstrijdgerichte training. De jeugdtrainersavond is er voor jeugdtrainers om de jeugd (nog) beter te kunnen trainen en coachen. Hierbij worden praktische tips en trucs besproken en getoond in de praktijk. Ideaal voor zowel de ervaren als de beginnende jeugdtrainers om aan deel te nemen. Wij verzoeken daarom deze informatie ook aan andere jeugdtrainers door te geven zodat ook zij deel kunnen nemen aan deze unieke jeugdtrainersavond. De jeugdtrainersavond is voor alle jeugdtrainers toegankelijk.

Meer info

Het is zowel een aanrader voor de ervaren als de beginnende trainer. Met name de verbinding tussen training en wedstrijd staat centraal en waarbij de coaching afgestemd moet zijn op de spelers. Voor jeugdtrainers die met een trainerslicentie werken verleent de KNVB een licentiepunt
door het bijwonen van deze scholingsavond. Vooraf aanmelden kan via www.jeugdvoetbalopleiding.nl en ga dan naar Landelijke Jeugdtrainersavond. Jeugdtrainers van diverse verenigingen zullen aanwezig zijn dus een ideale gelegenheid om kennis uit te wisselen en nieuwe contacten op te doen. Uiteraard zijn alle trainers van harte welkom om deel te nemen ongeacht of zij in het bezit zijn van een trainersdiploma. Tijdens de landelijke trainersavond worden praktische tips en trucs besproken en getoond in de praktijk. Zo is de avond zowel informatief als interactief.

Programma

Voor deze avond betaalt u slechts €15,- per persoon. Daarnaast ontvangen deelnemers GRATIS een oefenstofpakket ter waarde van €39,50.
18:30 Inloop
19:00 Inleiding
19:15 Demo
20:30 Pauze
20:45 Training voor trainers
21:45 Conclusies

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen