Ruben Brummel geselecteerd voor het Nederlands Parahockeyteam

Foto: ©HC Ares

Ruben Brummel (18 jaar), G-hockeyer bij HC Ares, is geselecteerd voor het Nederlands Parahockeyteam. Hij is keeper van Ares G1.

Langer seizoen

De selectie was vorig seizoen al begonnen, maar helaas gooide corona toen roet in het eten en kwam hockey stil te liggen. Dit seizoen is de selectie weer verdergegaan en hoorde Ruben het geweldige nieuws dat hij geselecteerd was. Ruben is in 2016 begonnen met G-hockey en sinds enkele jaren de vaste keeper van Ares G1. Hij is één van de eerste spelers ooit die vanuit HC Ares meedoet met TeamNL. Deze zomer hoopt Ruben te knallen op het EK Parahockey in Amstelveen.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen