Cliënten Zorggroep Apeldoorn genieten van ritje met arrenslee

Foto: Pixabay

Genieten van de sneeuw, herinneringen en verhalen delen en lekker buiten samen de winter beleven!

Cliënten er even uit

Dat is wat een aantal cliënten van de verschillende locaties van Zorggroep Apeldoorn e.o. op een bijzondere manier deden. Collega’s van het UIT-bureau van de organisatie regelden namelijk een arrenslee waarin cliënten samen met een begeleider een prachtige tocht maken door de natuur van Apeldoorn.

Week lang

Een week lang is de arrenslee geregeld, om elke dag op een andere locatie een aantal cliënten op te pikken voor een tochtje door de prachtige natuur van Apeldoorn. “Cliënten vinden het geweldig”, vertelt één van de collega’s van het UIT-Bureau. De cliënten die al mee zijn geweest, waren ontzettend enthousiast en sommige waren zelfs tot tranen geroerd. Een aantal reacties die we kregen zijn: “Ik voel me de koningin.” “Dat ik dit nog mag meemaken.” “Ik wil de must af en de wind door mijn haren voelen.” ”Ik wil nog wel een rondje.”

Herinneren

Er werden veel foto’s gemaakt door medewerkers en bezoekers en mensen die we onderweg tegen kwamen. Iedereen is zo enthousiast. De komende dagen gaan we nog veel cliënten laten genieten, daar doen we het voor,’ sluit ze enthousiast af.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Cookieinstellingen