112

Zaken in Bureau GLD van 3 mei op Omroep Gelderland

Foto: Politie

In Bureau GLD, een programma van Omroep Gelderland, wordt uw hulp gevraagd bij het oplossen van kleine en grote criminaliteit in Gelderland. Door uw tips kan de politie verder met de verschillende onderzoeken die besproken worden. Het programma wordt elke woensdagavond om 18:20 uur uitgezonden en elk uur herhaald.

Zaken in Bureau GLD van 3 mei

De uitzending van vanavond staat vooral in het teken van incidenten in Apeldoorn en directe omgeving. (Meekijken kan ook hier!) Er worden goede beelden van de daders getoond! Uw hulp wordt gevraagd bij het oplossen van de volgende zaken:

Diefstal Hoverboard

Op vrijdag 17 maart nam een onbekende man, die vermoedelijk niet alleen was, een Hoverboard van 150 euro weg bij een winkel aan de Brinklaan. De man en de diefstal staan duidelijk op bewakingsbeelden. Deze worden in de uitzending getoond.

Zakkenrollerij Brinklaan

Op vrijdag 10 maart werd een 56-jarige inwoonster van Apeldoorn bestolen van haar portemonnee. In de tas zat onder andere een pinpas. Met deze pas werd meerdere malen gepind aan de Hofstraat en het Marktplein. Van de onbekende pinner zijn beelden. Deze beelden worden in de uitzending getoond.

Zakkenrollerij ANWB Oranjerie

Een 70-jarige inwoonster van Apeldoorn werd op woensdag 1 maart bestolen van haar portemonnee. Bij het verlaten van de fietsenstalling wordt ze aangesproken door twee jonge vrouwen. Thuisgekomen ontdekt ze dat haar portemonnee verdwenen is. Ondertussen is er al meerdere keren met de pinpas gepind. De pinners zijn duidelijk op de beelden te zien. Deze beelden komen in de uitzending aan bod.

Gewapende overval snackbar

Op 29 april 2017 vond er een gewapende overval plaats op een snackbar aan het Musketiersveld in Apeldoorn. De politie zoekt naar getuigen van deze overval.

Twello, brandstichting

In de nacht van 28 januari ontstaat er brand in een pand van de gemeente Voorst. Dit pand is gelegen aan de Oude Rijksstraatweg 40. Op bewakingsbeelden is een parkeerplaats te zien waar een donkere stationwagen geparkeerd staat. Daarnaast is er een gedeelte van een tuin te zien van het pand waar de brand was. Vlak voor de brand komen er twee personen in beeld. Deze beelden worden in de uitzending getoond.

Reacties