112

Beroving met wapen op parkeerplaats restaurant

Foto: 112Persfotografie

Bij een steekincident in Apeldoorn is donderdagochtend een man gewond geraakt. Even voor 10.00 uur werd de politie gealarmeerd voor een beroving op de parkeerplaats van het hotel.

Beroving

Het incident werd bij de politie gemeld, via het slachtoffer die in het hotel om hulp vroeg na de beroving. De man verklaarde dat hij samen met een familielid het hotel uit kwam en op de parkeerplaats ineens een aantal mannen op zich af zag komen die de tas van de man opeisten. Het zou gaan om drie of vier daders, één van hen had een mes bij zich. Of de andere daders ook een wapen bij zich hadden is niet bekend. De politie is direct ter plaatse gekomen en heeft in de ruime omgeving uitgekeken en gezocht naar de daders en hun auto, maar deze helaas niet meer aangetroffen. Gezien de specifieke buit gaat de politie ervan uit dat de Portugese man geen toevallig slachtoffer was. De verdachten zijn er met een groene Alfa vandoor gegaan. Dat meldt de politie. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel behandeld.

Parkeerplaats

Het steekincident was op de parkeerplaats bij een restaurant aan de Amersfoortseweg. Na de beroving reden zij weg richting Nieuw-Milligen, in een donkerkleurige Alfa met Franse kentekenplaten. De politie zoekt getuigen. Heeft u tips of heeft u zelfs wat gezien? Ga dan naar http://www.politie.nl of bel 0900-8844. Anoniem kan ook 0800-7000

Cookieinstellingen