112

Ongeval op kruising Kasteellaan en Zutphensestraat zorgt voor gewonden en verkeershinder

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Twee personen raakten gewond bij een ongeval op de kruising van de Kasteellaan met de Zutphensestraat maandagmiddag 19 juli.

Ongeval op kruising Kasteellaan

Rond 17.00 uur reden twee auto’s tegen elkaar op de kruising. Het lijkt er op dat één van de twee bestuurders door rood reed. De aanrijding zorgde voor een uitruk met meerdere eenheden van de hulpdiensten. Uit beide auto’s raakte een persoon gewond. Een man werd gecontroleerd door het ambulancepersoneel en mocht na de controle naar huis. Een vrouwelijk slachtoffer werd door een ambulance vervoerd naar het ziekenhuis.

Verkeershinder avondspits

Omdat de avondspits net op gang kwam, was het erg druk qua verkeer. Handhavers van de gemeente en  politie zorgden er voor dat het verkeer langs het ongeluk kon doorstromen. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en zijn afgevoerd door een bergingsbedrijf. De politie onderzoekt de zaak verder.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen