112

Apeldoornse (18) onder dwang meegenomen en verkracht door 35-jarige man

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Een verjaardagsfeestje van een vriend eindigde voor een 18-jarige vrouw uit Apeldoorn op een dramatische manier. Een andere gast op het verjaardagsfeest bedreigde haar later op de avond met een vuurwapen en verkrachtte de Apeldoornse daarna.

Apeldoornse (18) verkracht

Een 18-jarige vrouw uit Apeldoorn was op een verjaardagsfeest van een 16-jarige vriend. Een collega van de jongen was ook op het feest aanwezig. Toen de vrouw naar huis ging werd zij door deze man achtervolgd. Zij waarschuwde de politie omdat ze het een onveilige situatie vond. De man had haar eerder op de verteld dat hij een vuurwapen bij zich had. Ook had de man eerder op de avond avances richting de vrouw gemaakt. Toen de politie de man en vrouw op straat aantrof, vroegen zij naar de melding die gedaan was. De vrouw durfde geen antwoord te geven. De politie vertrok weer, nadat ze geen antwoord kregen op hun vraag. Hierop nam de man de jonge vrouw onder dwang mee naar een flatwoning in de Gentiaanstraat. Hier werd de vrouw ernstig misbruikt door de man.

Melding locatie-app

Met een locatie-app kon de vrouw de organisator van het verjaardagsfeest en haar ouders laten weten waar zij was. Na aandringen van de vriend en haar vader (die vanuit Den Helder direct in de auto naar Apeldoorn reed) ging de politie poolshoogte nemen op de doorgegeven locatie. Daar werd het verkrachtte slachtoffer aangetroffen. De verdachte kon gelijk worden aangehouden en worden opgesloten. Inmiddels is zijn voorarrest verlengd.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen