112

9 eenheden hulpverleners (brandweer, ambulances en traumahelikopters) rukten vrijdagmiddag uit

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Een ernstig ongeval vrijdagmiddag op de A50 ter hoogte van tankstation de Somp zorgde voor flink wat oponthoud. De opgetrommelde eenheden van de hulpdiensten hadden alle ruimte nodig om zorg te verlenen.

9 eenheden hulpverleners

Rond 15.45 uur gebeurde het ongeluk. Een bestelbus is mogelijk in de tang genomen door twee vrachtwagens. Hij werd aangereden door een achteropkomende vrachtwagen en de bestuurder schoot daarbij door tegen de vrachtwagen voor hem. Hierdoor raakte hij bekneld. Hij kon worden bevrijd en is zwaargewond vervoerd naar het ziekenhuis. De weg is een tijdje deels afgesloten geweest. De chauffeur van de achterste vrachtwagen is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen