112

Automobilist veroorzaakt zaterdagnacht ravage op Heemradenlaan

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

De man dacht dat hij met een paar biertjes op wel kon autorijden. Dit bleek niet het geval. Hij veroorzaakte schade aan de weg en reed zijn auto flink in de kreukels.

Automobilist met sappie op

Op de Heemradenlaan ramde hij, kort na middernacht, drie paaltjes op de middenberm. In plaats van er rechts langs te rijden, reed de man dwars over de middenberm. Hij kwam zo’n 100 meter verderop tot stilstand. De middenberm en het wegdek raakte beschadigd en de auto van de man ook. Bij aankomst van de politie gaf de man aan dat hij gedronken had. Na een controle van de agenten bleek dit inderdaad het geval. De man werd aangehouden en naar het bureau vervoerd.

Onderzoek

Het politieonderzoek naar het ongeval zorgde voor een gedeeltelijke afsluiting van de Heemradenlaan.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen