112

Jongetje komt met de schrik vrij en raakt lichtgewond na botsing met pakketbezorger

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Dinsdagmiddag reed een jongen op zijn fiets dicht achter een bezorger van de pakketdienst langs. Deze reed achteruit tegen de jongen aan. De jongen viel en zijn fiets kwam vast te zitten onder de bestelauto.

Jongetje komt met schrik vrij

Er waren wat omstanders die snel hulp verleenden en 112 belden. De jongen zelf was gelukkig vrij snel weer op de been. Het gebeurde vlakbij zijn huis, dus zijn ouders waren snel ter plaatse. De ambulanceverpleegkundige heeft het slachtoffer gecontroleerd en op wat verwondingen na in zijn gezicht, viel de lichamelijke schade mee.

Over het hoofd gezien

De bezorger heeft een verklaring aan de politie afgelegd en ook getuigen hebben dit gedaan. De chauffeur reed niet hard achteruit. Het ongeluk gebeurde naast een speelerf in een kinderrijke buurt.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen