112

Taxibus belandt op zijkant na aanrijding met vrachtwagen

Na een botsing met een vrachtwagen is dinsdagmiddag rond 15.00 uur een taxibus gekanteld. Het ongeval vond plaats op de Kayersdijk in Apeldoorn.

Taxibus op zijkant

De vrachtwagen kwam vanaf de Saba en reed de Kayersdijk op. Daar raakte het voertuig het taxibusje vol op de zijkant. Deze kantelde hierbij en kwam op de andere zijkant terecht. Omdat het ongeval pal naast de ambulancepost en brandweerpost plaatsvond, waren die hulpdiensten snel ter plaatse. De brandweer assisteerde bij het rechtzetten van de taxibus. Zowel de taxibus als de vrachtwagen liep behoorlijk wat schade op.

Gewond

De inzittenden van de vrachtwagen en de taxibus zijn gecontroleerd door ambulancemedewerkers. De vrachtwagenchauffeur had geen letsel. Eén van de twee inzittenden van de taxi werd naar het ziekenhuis vervoerd. De Kayersdijk werd ruim een uur lang afgesloten vanwege opruimwerkzaamheden. De vrachtwagen kon de plek van het ongeval verlaten. De taxibus moest afgesleept worden.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.