112

Hijskraan schiet door vangrail op A1 deze vrijdagochtend

Foto: ©LDG Fotografie

Vrijdagmorgen even na 07.00 uur heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden op de A1 tussen Ugchelen en Uddel.

Hijskraan schiet door vangrail

Na vermoedelijk een klapband verloor een bestuurder van een hijskraan de macht over het stuur en schoot door de vangrail naar de andere weghelft. Daar raakte hij een personenauto en drukte deze tegen de vangrail. Andere weggebruikers wisten de hijskraan te ontwijken.

Massaal uitgerukt

De hulpdiensten rukten massaal uit, meerdere ambulances, politiewagens en vijf brandweerwagens kwamen ter plaatse. Het slachtoffer was snel uit de auto bevrijd en kon worden overgedragen aan het ambulancepersoneel.

Gewonden

Twee gewonden zijn behandeld aan hun verwondingen een van hen werd overgebracht naar het ziekenhuis, de andere kon na behandeling mee met de politie naar het bureau. De A1 blijft tussen Apeldoorn en Amersfoort dicht tot 17.00 uur.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen