112

Politie doet inval in bedrijfspand aan de Sleutelbloemstraat Apeldoorn

Op basis van verkregen informatie is er een onderzoek gestart en is er een inval gedaan in een pand aan de Sleutelbloemstraat in Apeldoorn.

Grote inzet politiekorps

De politie maakte gebruik van de expertise van het arrestatieteam vanwege de aard van deze zaak. Collega’s van de mobiele eenheid waren ter ondersteuning aanwezig bij de zoeking en voor het handhaven van de openbare orde. Ook het LFO was later ter plaatse om onder andere eventuele sporen veilig te stellen. Als chemische stoffen een bedreiging zijn voor de omgeving komt de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen. De burgemeester heeft het pand voor onbepaalde tijd gesloten op grond van de wet Damocles.

Geen verdere informatie

Er zijn verschillende goederen in beslag genomen. De bewoner van het pand en een 25-jarige vrouw uit Apeldoorn zijn aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor. Zij zijn aangehouden voor mogelijke betrokkenheid in het onderzoek. Aangezien het onderzoek in volle gang is kunnen we op dit moment niet meer informatie geven. Informatie over eventuele verdachte(n) en hun verleden doen we vanwege privacy geen uitspraken over.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen