112

Scooterrijder valt en moet naar ziekenhuis met verwondingen

Foto: ©Persbureau LDGFotografie

Een scooterrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij door nog onbekende oorzaak ten val is gekomen op de Regentesselaan in Apeldoorn.

Scooterrijder valt

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 20.10 uur. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermden zich over de gewonde scooterrijder. Het slachtoffer werd ter plaatse behandeld en onderzocht. Omdat het regende hield een agent een paraplu boven het slachtoffer tegen de regen.

Onderzoek

Het slachtoffer werd na onderzoek en behandeling ter plaatse overgebracht naar het Gelre ziekenhuis met onder andere beenletsel. De scooter raakte fors beschadigd en is door de politieagenten meegenomen.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen