112

Steekincident op de Hoornbloem afgelopen woensdagochtend

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Woensdagochtend rond 3.15 uur is een man in Apeldoorn zwaargewond geraakt bij een steekincident.

Steekincident

Het incident gebeurde op de Hoornbloem. Na de melding gingen meerdere eenheden van de hulpdiensten op pad. Politieauto’s en twee ambulances kwamen ter plaatse. Een zwaargewonde man werd in de ambulance gelegd en vervoerd naar het ziekenhuis.

Politieonderzoek

De omgeving werd direct afgesloten door de politie. Met linten werd de plek voor een sporenonderzoek afgezet. De politie en recherche zijn inmiddels verder met het onderzoek. Ze zijn op zoek naar mensen die iets gezien of gehoord hebben wat te maken zou kunnen hebben met dit steekincident om zich te melden. Ook zoeken ze inwoners in de omgeving van de Hoornbloem, die camera’s hebben hangen.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen