112

Automobilist sleurt verkeersbord mee en vliegt in brand

Woensdagavond is een automobilist over een verkeersbord heen gereden, de auto vloog in brand en de politie vond tijdens het onderzoek een wapenstok.

Automobilist de pineut

Een flinke score voor een automobilist op de Arnhemseweg. Op het onlangs geasfalteerde wegdek tussen Beekbergen en Apeldoorn, wordt verkeer gewaarschuwd voor het nieuwe asfalt en langere remweg. Een van deze borden kwam onder de auto en zorgde voor een vonkenregen. Deze heeft vermoedelijk ook de auto in brand laten vliegen.

Wapenstok

Toen hij de vlammen opmerkte, besloot hij zijn auto stil te zetten. Politie en brandweer waren snel ter plaatse. De laatste kon de brand snel blussen en de politie startte een onderzoek en ontdekte in de auto een wapenstok. De bestuurder kreeg een proces-verbaal.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen