112

Automobilist uit water gehaald door voorbijgangers

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Voorbijgangers zagen de ongelukkige actie gebeuren en sprongen het water in. De automobilist kon uit de auto worden gehaald en op de kant worden gebracht.

Automobilist in water

In een bocht op de Gildenlaan ging het zondagmiddag mis. De automobilist reed in de richting van de Eglantier toen het onverhoopt mis ging. De bocht werd niet genomen, de auto reed over een fietspad, door de bosjes en het riet en belandde uiteindelijk in het water.

Ziekenhuis

Nadat de man door omstanders gered was, hebben zij eerste hulp verleend in afwachting van de ambulance. De man werd hij onderzocht door het ambulancepersoneel en is vervoerd naar het ziekenhuis. Zijn auto was flink beschadidgd.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen