112

Zwaar beschadigd raakten de twee auto’s die zondagochtend botsten

Foto: ©Luciano de Graaf/LDG Fotografie

Twee auto’s zijn zondagochtend zwaar beschadigd geraakt bij een ongeluk op de kruising Loolaan met de Zwolseweg in Apeldoorn. Niemand raakte gewond.

Zwaar beschadigd na botsing

Het ongeluk gebeurde rond 11.30 uur toen de automobilisten ter hoogte van de verkeerslichten, bij de Naald, met elkaar in botsing kwamen doordat de verkeerslichten in storing stonden. De inzittenden kwamen met de schrik vrij. Maar hun auto’s raakten zwaar beschadigd en moesten door een berger worden afgesleept.

Afhandeling

De ter plaatse gekomen agenten hebben de bestuurders geholpen met het invullen van de schadeformulieren. Een berger is ter plaatse gekomen om beide voertuigen af te slepen. Doordat de verkeerslichten in storing staan, zorgt dat voor veel verkeershinder. Automobilisten moeten zich houden aan de verkeerstekens op de weg. Dit zorgt desondanks tot gevaarlijke situaties en bijna ongelukken. De politie heeft de gemeente in kennis gesteld. Zij sturen zo snel mogelijk een monteur om de storing te verhelpen.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen