112

Fietser raakt gewond bij botsing met auto

Foto: ©Luciano de Graaf persfotografie

Een fietser is dinsdagavond gewond geraakt bij een ongeluk op de kruising Hofveld met de Beethovenlaan in Apeldoorn-Zuid. De fietser raakte gewond en moest worden nagekeken door het ambulancepersoneel.

Met elkaar gebotst

Het ongeluk gebeurde rond 19.00 uur toen de fietser en automobiliste door een voorrangsfout met elkaar in botsing kwamen. De fietser, een jongeman, kwam hard ten val en raakte gewond aan zijn enkel. Omstanders verleende eerste hulp in afwachting van de hulpdiensten. Die waren snel ter plaatse en ontfermden zich over de gewonde fietser. Hij werd door het ambulancepersoneel nagekeken waarna werd besloten dat hij op eigen gelegenheid een bezoek aan de eerste hulp moest brengen. De jongeman is door een bekende opgehaald en naar de eerste hulp gebracht. Daar zou zijn enkel verder onderzocht worden.

Verklaring

De politie heeft van de betrokkenen en van getuigen een verklaring opgenomen. De fiets van de jongeman liep bij het ongeluk enige schade op.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen