112

Man valt bij uitstappen bus op de grond

Foto: ©LDG Fotografie

Een man is woensdagmiddag gewond geraakt bij het uitstappen van de bus op de John F Kennedylaan in Apeldoorn. De man is door toegesneld ambulancepersoneel nagekeken en behandeld.

EHBO

Het voorval vond rond 17.00 uur plaats ter hoogte van het belastingkantoor. De gevallen man werd door omstanders overeind geholpen waarna zij plaats kon nemen op een bankje in het bushokje. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en ontfermden zich over de man. Het ambulancepersoneel heeft de man ter plekke onderzocht en behandeld.

Oorzaak onbekend

Waardoor de man ten val kwam is niet bekend. Reizigers die meereden met bus 1 of bus 1 wilde nemen, moesten rekening houden met vertraging. Een deel van de John F Kennedylaan was vanwege het incident afgesloten.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen