Opmerkelijk ongeval Henri Dunantlaan Apeldoorn

jun 28 , 14:17 112
img 2871
Een opmerkelijk ongeluk op de Henri Dunantlaan in Apeldoorn. Daar botste een automobiliste donderdagmiddag met haar auto op een geparkeerde auto en belandde met haar auto op de zijkant.

Opmerkelijk: Botsing geparkeerde auto

Het ging mis rond 14.30 uur. De vrouw reed vanaf de John F Kennedylaan de Henri Dunantlaan op in de richting van de Asselsestraat. De automobiliste botste tegen een geparkeerde auto en belandde met haar auto op de zijkant. De hulpdiensten rukten groots uit. Waaronder meerdere brandweerwagens kwamen ter plaatse en een ambulance. De brandweerlieden hebben de vrouw via de kofferbak uit de auto geholpen.

Behandeling

Het ambulancepersoneel heeft de vrouw op leeftijd nagekeken en behandeld. Zij hoefde niet mee naar het ziekenhuis maar is door agenten thuis gebracht. De Henri Dunantlaan was vanwege het ongeluk volledig afgesloten. Dit zorgde voor enige verkeershinder. Beide voertuigen zijn door een berger afgesleept. Over de exacte toedracht van het ongeluk is niets bekend. Mede omdat de vrouw zelf niet weet hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws
toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws
. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.