Uitnodiging informatieavond binnenstad 21 mei

Graag nodigen wij u uit voor de informatiebijeenkomst op dinsdagavond 21 mei. Daar hoort u meer over ontwikkelingen en projecten in de binnenstad.

Uitnodiging informatieavond binnenstad 21 mei

Zo kunt u tijdens de avond de uitgewerkte voorlopige ontwerpen bekijken van de Stadsparkprojecten en geven we een terugkoppeling op de gebiedsprofielen binnenstad. Deze sluiten aan bij de wens om het winkelgebied compacter te maken. En (deels) te transformeren naar andere functies. Voor verschillende deelgebieden in de binnenstad werken we aan het meest passende toekomstperspectief. In het souterrain is er een informatiemarkt over de Stadsparkprojecten, de gebiedsprofielen en de voorgenomen verkeersmaatregelen. Daar kunt u op uw gemak de plannen in detail bekijken en vragen stellen aan inhoudelijk deskundigen.

Meer info en aanmelden

Vanaf 19:00 uur bent u van harte welkom in het stadhuis. Het plenaire programma start om 19:30 uur in de Raadszaal. Omdat wij een hoge opkomst verwachten, vragen wij u om u aan te melden. Lees meer over de binnenstad>>

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen