Albatross-Lemelerveld kent geen winnaar

De meeste sfeer kwam uit de kantine van Albatross in de derde helft Met de deuren wijd open leek het schlagercarnaval na afloop van de wedstrijd

Bron: Sukerbiet.nl Het eerste bedrijf kende weinig hoogtepunten al waren er wat kansjes over en weer. Sven Kruger schoot van afstand rakelings over en haalde aan Lemelerveldzijde iedereen opgelucht adem toen een strakke bal vlak voor het doel van Rick Ramaker langs door iedereen werd gemist. Ook na een aantal hoekschoppen op rij was Albatross dichtbij een treffer.
Na rust kwam er wat meer leven in de brouwerij en was Albatross wat dreigender. De oranje-witten kwamen goed weg toen een ogenschijnlijk simpel schot op de paal belandde. Met Rob Grefelman voor Mart Cents kwam er wat meer balans op het middenveld. In de slotfase werd Jasper Hulsink naar de spits gedirigeerd voor Koen Nijveld maar ook de blonde middenvelder kon geen potten breken.
Sven Kruger moest met een liesblessure naar de kant en voor hem kwam Wesley Vlierman. Met een schitterende vrije trap was Jordy Lugtenberg nog akelig dichtbij een doelpunt. De grootste kans van de wedstrijd kwam vlak voor tijd voor de mee opgekomen Danny Berghuis. Zijn inzet kon met een uiterste krachtinspanning door de Albatross doelman tot hoekschop verwerkt worden.
Al met al was de 0-0 een terechte uitslag waarmee beide ploegen konden leven. Omdat Helios met 3-0 klop kreeg bij Epe en Heerde een vrije ronde kende is de koppositie ondanks het gelijke spel nog steeds in handen van de mannen van Edwin Duim. De correspondent van de sukerbiet.nl meldde dat de meeste sfeer kwam uit de kantine van Albatross. Met de deuren wijd open leek het schlagercarnaval.
megenvan 300x149 Uitslagen en Standen Apeldoorn Voetbal