Kinderen André Hazes enteren De Nieuwe Zweep

Zevende editie Piratenfestijn Klarenbeek

CV Pacelli en De Nieuwe Zweep halen op zaterdag 19 april (de zaterdag voor Pasen) de zweep er ouderwets overheen in Klarenbeek! Voor de zevende keer wordt in het partycentrum het Klarenbeekse Piratenfestijn gehouden. 
André Hazes jr. en zus Roxeanne, Zanger/DJ Starkoo, Total Eclipse, Djanko Wagner en Jacques Herb enteren het podium en staan garant voor Nederlandstalig muzikaal vermaak van de bovenste plank.

Kaarten voor het zevende Piratenfestijn Klarenbeek kosten in voorverkoop € 12,50 en op avond zelf € 17,50. De toegangsbewijzen zijn verkrijgbaar in Klarenbeek bij Patrycentrum De Nieuwe Zweep aan de Klarenbeekseweg 93 en Wolters Tweewielers aan de Klarenbeekseweg 102; in Twello bij Oonk Kantoorboekhandel aan de Stationsstraat 4; in Beekbergen bij Primera de Damper aan de Dorpstraat 54; in Voorst bij Coop Compact Boogman aan de Schoolstraat 1 en Music and Entertainment aan de Leusvelderweg 2; in Wilp bij Snackbar De Pitsstop aan de Rijksstraatweg 24b en in Apeldoorn bij Hans z’n Frietje aan de Kuipersdrijk 1.
De zaal gaat op 19 april open om 20.00 uur.
nieuwezweep
Kijk voor meer wetenswaardigheden over het Nederlandstalige muziekfeest in Klarenbeek op www.piratenfestijnklarenbeek.nl

Reacties