Alexander Pechtold voert zaterdag campagne in Deventer, Apeldoorn, Nijmegen en Arnhem

D66-fractievoorzitter Alexander Pechtold is zaterdag 10 mei in Deventer, Apeldoorn, Nijmegen en Arnhem. Samen met kandidaten voor het Europees Parlement en lokale D66’ers voert hij de hele dag campagne. In Nijmegen en Arnhem sluit Pechtold aan bij de D66-campagnebus, waar ook Sophie in ’t Veld, D66-lijsttrekker voor de Europese Verkiezingen aanwezig is.

Sterk Nederland, Sterk Europa
Tot 22 mei voeren Europarlementariërs, kandidaten voor het Europees Parlement en Tweede Kamerleden samen met lokale D66-afdelingen in het hele land campagne. D66 wil vooruit met Europa. Pechtold: “D66 kiest voor een sterk Nederland in een sterk Europa. Wij willen Europa beter maken. Meer invloed voor mensen op wat er in Europa besloten wordt. Meer vrijheid voor mensen om overal in Europa zichtbaar zichzelf te zijn. En nieuwe economische groei en banen door investeringen in kennis en innovatie. Dat schept banen voor mensen.”
 
Eruit of vooruit?
Nederland staat tijdens de campagne voor 22 mei voor een belangrijke keuze. Uit Europa of vóóruit met Europa? Pechtold: “Partijen als de PVV en de SP willen juist uit de euro, of zelfs uit Europa. D66 kiest voor een sterk en slagvaardig Europa. Juist Europa biedt volop kansen voor nieuwe groei. Daarom willen wij bijvoorbeeld de tientallen miljarden euro’s die nu naar landbouwsubsidies gaan, investeren in kennis en innovatie.”
 
Programma
11.30-12.15                Flyeractie centrum Deventer
12.45-13.30                Flyeractie centrum Apeldoorn
14.15-15.00                Flyeractie centrum Nijmegen
15.30-16.00                Flyeractie centrum Arnhem  
nd4gysixl6wof522bhvsjdmp1-w300-h250-f-be
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.