Dauwtrappen Hemelvaartsdag in Beekbergen

Hemelvaartsdag is natuurlijk traditiegetrouw de dag om te gaan dauwtrappen. En Boerderij Beekbergen houdt die traditie in ere! Je hoeft er niet heel vroeg voor op te staan en je hoeft ook niet sportief te zijn.

Je hoeft zelfs geen wandelschoenen aan: het is een gezellige fietstocht die geschikt is voor iedereen. Niet te lang, dus ook kinderen kunnen lekker meedoen. Ab van Zeist, Gerrit Jochems en Bertus van Amersfoort hebben weer een mooie route uitgezet in de prachtige omgeving van Beekbergen.
Tijdens het fietsen kun je ook nog leuke prijzen verdienen. Meedoen kost €3,50 inclusief consumptie. Inschrijven en vertrekken kan van 10.00 tot 12.00 uur bij De Boerderij.
Na het fietsen is er een gezellige borrel en bbq. Deelnemen aan de bbq inclusief fietsen kost €10,00. Allen bbq-en kan ook: voor €6.50 prik je lekker een vorkje mee. Wie wil blijven eten kan zich ’s morgens opgeven bij De Boerderij.
ak15nezyhhngsen4sx3567cn8-w300-h250-f-be
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER 

Reacties