’t Bunkertje mag herbouwen

Coffeeshop ’t Bunkertje na brand gesloopt

UPDATER 17-5-2014 De coffeeshop langs de Laan van de Mensenrechten werd twee weken geleden voor een groot deel door brand vernield. Schade aan elektra is de vermoedelijke oorzaak. Al direct na de brand kondigde eigenaar Ricardo de Kom in deze krant aan verder te willen. Op dezelfde plek naast het station, of desnoods ergens anders.
———————————————————————————————————————————————–
Uitslaande brand bij coffeeshop in Apeldoorn
APELDOORN – In de nacht van vrijdag op zaterdag is coffeeshop ‘t Bunkertje in Apeldoorn in de as gelegd door de uitslaande brand.
Bunkertje in de as gelegd. De melding kwam rond 4.00 uur binnen bij de brandweer dat er vlammen uit het dak sloegen bij het gebouw aan de Laan van Mensenrechten. Ter plaatse was de coffeeshop niet meer te redden.
Het is niet de eerste keer dat er bij dit pand brand heeft gewoed. Op 16 april was er ook al een brand. De politie gaat in samenwerking met de brandweer een onderzoek doen. De coffeeshop is gesloopt. Een politiewoordvoerder meldt dat er zeker voor 99% zekerheid er geen sprake is van brandstichting maar dat de oorzaak vermoedelijk ligt in kortsluiting van een koffiezetapparaat en ook niets te maken heeft met de reeds eerdere brand van 16 april jl.
De vermoedelijke boosdoener “Het koffiezetapparaat”
Buurtbewoners wonende aan de Arnhemseweg zeggen niet rouwig te zijn omdat er ’s avonds vlak voor 24.00 uur toch wel de nodige overlast was met brommers en luidruchtig weg rijdende auto’s

Beelden: Omroep Gelderland Foto’s Apeldoorn.nieuws.nl
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER