ANTIEK- EN CURIOSAMARKTEN op het Marktplein in Apeldoorn op donderdag 24 juli en 07 augustus.

In het kader van de VVV ZOMEREVENEMENTEN 2014 organiseert Organisatiebureau Van Aerle de 38ste ANTIEK- EN CURIOSAMARKTEN op het Marktplein in Apeldoorn op donderdag 24 juli en 07 augustus.

Door haar omvang en de kwaliteit van de aangeboden waren zijn de Antiek & Curiosamarkten een begrip. Niet alleen in Apeldoorn maar in geheel Nederland! Het aanbod is groot; ook dit jaar zijn er maar liefst rond de 300 kramen op de 1e markt en rond de 250 kramen op de 2e en 3e markt.
 
Traditiegetrouw worden de kramen bezet door bedrijven die handelen in antiek, door deelnemers die het verzamelen van antiek als hobby hebben en door deelnemers die de zolder van hun voorouders aan het opruimen zijn geweest. Deze deelnemers komen niet alleen uit Nederland, maar ook uit België en Duitsland. Er is dus voor iedereen wat wils: hoogwaardig antiek en oude, leuke snuisterijen.
 
Dat de Antiek- & Curiosamarkten geliefd zijn, blijkt wel uit het groot aantal bezoekers uit zowel binnen- als buitenland dat deze markten ieder jaar weer trekt. Op deze markten kan men natuurlijk weer even heerlijk ‘terug in de tijd’ en zich vergapen aan oude serviezen, nostalgisch speelgoed, klein meubilair, klokken, tuindecoraties, snuffelen tussen boeken en platen en andere sfeervolle artikelen van vroeger. Velen gaan dan ook weer naar huis met een artikel zoals oma dat vroeger in huis had.
 
Uiteraard wordt er ook aan de inwendige mens gedacht. Op diverse locaties op het Marktplein staan stands waar u kunt genieten van een hapje en een drankje. Na afloop kunt u natuurlijk ook heerlijk uitrusten op één van de terrassen op het Raadhuisplein of elders in de stad.
 
De Antiek- en Curiosamarkten wordt gehouden van 09.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis.

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER 

Reacties