Dronken pretparkeigenaar Julianatoren bedreigt bezoekers

‘Dronken eigenaar pretpark bedreigt bezoekers’

APELDOORN –  De eigenaar van het Apeldoornse familiepretpark de Julianatoren heeft in een beschonken bui bezoekers met de dood bedreigd. Dat beweert Ilona Blok, die het park afgelopen week bezocht met haar man en kinderen meldt de Telegraaf.
Blok dacht ’s avonds tegen sluitingstijd nog iets te kunnen drinken in een van de restaurantjes, zo schrijft ze op Facebook. Vervolgens werd ze uitgescholden door de baas, die zo dronken was dat hij ‘niet meer op zijn benen kon staan’.
„De eigenaar begon te schreeuwen dat we moesten oprotten. Hij wilde mijn man aanvallen. Gelukkig sprongen andere personeelsleden ertussen.” Dat aanwezige kinderen begonnen te huilen, deed de boosdoener niets. „Vervolgens kwam hij met zijn kwade kop naar mij toe en zei: ‘Als je nu niet oprot, schiet ik een kogel door je hoofd.’ Dat had hij vaker gedaan, beweerde hij.”
De bedreigde vrouw, die zwanger is, kreeg tot overmaat van ramp een klap in haar buik. Ook dreigde de directeur het gezin thuis op te komen zoeken. „Personeelsleden zeiden nog: ‘Zo doet hij alleen met drank op.’ We hebben de politie gebeld, maar die besloot er verder niets mee te doen.” Lees verder hier

Reacties