Open Dag Basisscholen

Vrijwel alle basisscholen in Apeldoorn houden op woensdag 8 oktober van 9.00 tot 12.00 uur een open dag. Een mooie kans voor ouders en kinderen om eens ongedwongen een kijkje te nemen bij één of meerdere scholen.

Een basisschool kiezen is een belangrijke stap in het leven van jonge kinderen. Zij brengen een groot deel van hun tijd door op school en die tijd zou natuurlijk zo aangenaam en leerzaam mogelijk moeten zijn.
In Apeldoorn is een ruim aanbod aan basisscholen. Via www.basisscholenapeldoorn.nl kunnen ouders een selectie maken van basisscholen die passen bij hun wensen en bij hun kind. Zo kunnen zij op deze website scholen selecteren op basis van criteria als type onderwijs, afstand en opvangmogelijkheden.
Om een goed beeld te krijgen van een school kunnen ouders vervolgens samen met hun kinderen tijdens de open dag van woensdag 8 oktober sfeer proeven, een rondleiding krijgen door de school en in gesprek gaan met leerkrachten en directie.
Kinderopvang en bso
Veel Apeldoornse scholen bieden ruimte aan kinderopvang in het schoolgebouw. Deze opvang kan variëren van kinderdagverblijf en peuteropvang tot buitenschoolse opvang en wordt verzorgd door kinderopvangorganisaties. Tijdens de open dag zijn de meeste opvangruimtes te bezoeken en is ook informatie verkrijgbaar over de opvangmogelijkheden. Lees verder hier
Foto: Veluwse Onderwijsgroep

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER