WeeWeecafé gaat dóór!

In het ‘WeeWeecafé’ gaat het om ‘ontmoeten’, ‘delen’ en ‘verbinden’. Werkzoekenden van ‘hoog tot laag’  kunnen praten over wat hen bezighoudt, elkaar een hart onder de riem steken en wellicht ook met goede suggesties verder helpen. De eerste keer hebben we samen een lijstje gemaakt van onderwerpen waarover we in het WeeWeecafé willen doorpraten. Genoemd zijn: de verwerking van het ontslag, het delen van CV’s, sollicitatievaardigheden, het werken met computers, netwerken of kennis delen over vrijwilligerswerk.

Het onderwerp ‘netwerken’ werd vaak genoemd, daarom staat dit ook op de donderdag 26 maart 2015 centraal. We gaan deze ochtend vooral met elkaar in gesprek rond ‘netwerken om de kans te vergroten tot het vinden van werk’. Ook willen we kijken hoe we in april en mei verder gaan.

Het WeeWeecafé is van 10.00 tot 12.00 uur in ‘De Herberg’ aan de Deventerstraat 40. Werkzoekenden, eventueel met hun partner, zijn welkom. Enkele  vrijwilligers en medewerkers van onder meer De Kap, Stimenz en het UWV doen mee om deze ochtenden tot een succes te maken.

Als je op 26 maart a.s. aan het WeeWeecafé wilt meedoen, is het goed te weten dat we om 10.20 uur met het programma beginnen. Dat duurt tot ca. 11.30 uur. Opgave is niet nodig. En het volgende WeeWeecafé is op donderdag 23 april a.s.

Nog vragen? Neem dan contact op met Heileen Holman via [email protected].

Reacties