Van Marwijk en Eijkelkamp ondersteunen Eagles

Van Marwijk, oud-speler en geboren in Deventer, heeft zichzelf beschikbaar gesteld om in de beslissende fase van de competitie als ‘klankbord’ te fungeren voor de technische staf en de spelersgroep van de nummer 17 van de ranglijst.

“Ik zal regelmatig de club gaan bezoeken om de helpende hand toe te steken. Ik ben hier ooit begonnen en nog altijd supporter van Go Ahead. Waar ik de spelers en de staf maar kan helpen om die mooie club in de eredivisie te houden, zal ik dat doen”, aldus de oud-bondscoach. Ook oud-speler René Eijkelkamp gaat zich op het technische vlak inzetten voor de Eagles.

Interim-coach Dennis Demmers is opgetogen over de komst van Van Marwijk en Eijkelkamp als topadviseurs. “We hebben het over twee geweldige persoonlijkheden, grootheden die fantastisch bij onze club passen. Dat wij nu gebruik kunnen maken van hun grote ervaring is voor iedereen goed: voor mij, voor de spelers en voor de club. Daar kunnen we alleen maar trots op zijn”, aldus Demmers.

Voorzitter Edwin Lugt rekent met de entree van het prominente duo in de Adelaarshorst op een snelle ommekeer na een serie van vijf nederlagen. “Wij zijn ervan overtuigd dat hun actieve betrokkenheid iedereen binnen en rond de club een positieve impuls zal geven.”

Bron: RTV Oost

Reacties