Duo Radstake en Gootjes past niet in toekomstvisie van clubbestuur

Na een jaar van prettige en intensieve samenwerking heeft het bestuur van de Stichting Topvolleybal Dynamo besloten om de aflopende contracten met hoofdtrainer Jorg Radstake en assistent trainer Henk Gootjes niet te verlengen. Uiteindelijk bleek het jonge trainersduo niet (meer) te passen in het toekomstplaatje van de club.

Jorg Radstake nam in maart 2014 het stokje als hoofdtrainer van Draisma Dynamo over en bereikte met het team de finale van de play-offs, die verloren ging tegen Landstede Volleybal. Henk Gootjes begon als assistent van Jorg in augustus 2014.

In het afgelopen seizoen eindigde het eerste herenteam van Dynamo als derde in de reguliere competitie en eindigde het uiteindelijk na een bloedstollende halve finale tegen Lycurgus op de vierde plek na de play-offs. Onder leiding van het jonge trainersduo werd voor het eerst in zeven jaar de tweede ronde van de CEV cup bereikt.

Het bestuur van Draisma Dynamo spant zich nu in om een nieuwe trainersstaf te vinden die volledig past bij de plannen van de club.

Bron: Draisma Dynamo

Reacties