Nieuwste lifestyle-, beauty-, buitenleven-, food- en fashion-trends

Bij Kieveen in Loenen vindt komend weekend de vierde editie plaats van één van de gezelligste fairs van de Veluwe. Op zaterdag 6 en zondag 7 juni valt er naast de woonwinkel aan de Hoofdweg 92 weer van alles te beleven.

Buiten naast het oude karakteristieke pand laat een dertigtal standhouders z’n mooiste, bijzonderste en lekkerste producten zien, voelen en proeven. De Zomerfair onthaalt z’n bezoekers op de nieuwste trends op het gebied van lifestyle, beauty, buitenleven, food en fashion. Het aanbod varieert van de mooiste sieraden tot de nieuwste fietsen en van vers brood en ambachtelijke worsten tot woonaccessoires.

Zowel op zaterdag als zondag is er om 14.00 uur een modeshow met de trends van 2015 voor dames en kinderen. Daarnaast zijn er doorlopend workshops waar iedereen zijn eigen drieluik of een steigerhoutenwandbord kan maken. Terwijl de volwassenen onder het genot van een hapje en een drankje kunnen bijpraten op het terras mogen de kleintjes een workshopje volgen of zich uitleven op het springkussen

De Zomerfair bij Kieveen in Loenen is te bezoeken op zaterdag 6 juni van 11.00 tot 20.00 uur en op zondag 7 juni van 11.00 tot 19.00 uur. Kinderen tot 15 jaar hebben vrije toegang, voor iedereen die ouder is bedraagt de entreeprijs 2 euro p.p. Parkeren is gratis.

Plaats van handeling: Woonwinkel Kieveen, Hoofdweg 92 in Loenen.

Meer informatie over de Zomerfair bij Kieveen in Loenen is te vinden op en-events.nl.

Reacties