Sponsors Draisma Dynamo en Coolen Alterno slaan hun slag bij Beachcafé de Paris

Voor de businessclubs van de twee Apeldoornse volleybalgrootmachten kan het WK beachvolleybal in Apeldoorn niet snel genoeg beginnen. Kees van Buuren verheugt zich al op het strandfeest dat zijn Vrienden van Dynamo op donderdag 25 juni samen de collega’s van Alterno zullen geven in ‘Beachcafé de Paris’ op het Raadhuisplein. Sportminnende zakenlui die de beachparty willen meemaken moeten volgens de voorzitter van de vriendenclub van Draisma Dynamo haast maken. Het is bijna uitverkocht.

Ter gelegenheid van het WK-beachvolleybal (van 26 juni t/m 5 juli in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Apeldoorn) bouwen de businessclubs van Draisma Dynamo en Coolen Alterno hun eigen strandfeest. Op donderdag 25 juni kan sportief en zakelijk Apeldoorn zich tussen 16.30 en 22.00 uur opmaken voor een demonstratie beachvolleybal, een netwerkborrel, het bijwonen van de door Annemarie Bruning gepresenteerde live tv-uitzending ‘Apeldoorn slaat door’ en een overheerlijk diner.

De tafels (à 700 euro voor acht stoelen) en/of losse stoelen (à 90 euro per stuk) zijn zeer in trek. Er is nog slechts een beperkt aantal te reserveren. Mis het niet, sla uw slag bij het Dynamo-Alterno strandfeest!

Kijk voor meer informatie op de website vriendenvandynamo.nl. Aanmelden kan bij [email protected] Wees snel, want vol = vol!

Reacties