Sunday Assembly Apeldoorn kondigt de volgende bijeenkomst aan op zondag 30 augustus 2015

Sunday Assembly Apeldoorn kondigt de volgende bijeenkomst aan op zondag 30 augustus 2015 Om de zomer te vieren zijn we tijdens deze speciale Summer editie onderdeel van De StadsOase, hét culturele zomerevenement in Apeldoorn.

  • Thema: “Jouw verhaal, mijn verhaal”
    Denk aan een mooi voorbeeld van mooi/beter samen leven. Een kort verhaal, uit dagelijks leven, wat je zelf hebt gedaan of een ander hebt zien doen. De kleine parels van goed samen leven. Want de kleinste actie is evenveel waard als de grootste gedachte.
  • Muziek: “Duo Snor met zijn drieën” bestaande uit Marq van Mazijk, Dennis Grefhorst en Pascal Steneker zorgen voor een spetterende en zomerse sfeer.
  • Plaats: De StadsOase, Cultuurkwartier (ga door de gang naast Gigant en kom terecht op de plek waar  Coda, Gigant en Markant samenkomen)
  • Aanvang: 12.00 uur (LET OP dit is een uur later dan gebruikelijk)
    Duur: tot 13.15 uur daarna gratis koffie, thee en lekkers.
  • Toegang: Zowel de entree als de koffie met lekkers naderhand zijn gratis!

Ben je op zoek naar inspiratie, verbondenheid, nieuwe geluiden en ontmoeting……Kom dan naar de Sunday Assembly!

Sunday Assembly is een seculiere, maandelijkse bijeenkomst waarin mens en natuur centraal staan  en waar het leven wordt gevierd ( = delen)

Het motto is: Leef Beter, Help Vaker en Verwonder Meer.

Iedereen is welkom en we gaan op zoek naar wat ons verbindt in plaats van datgene wat ons scheidt. Deze bijeenkomsten vinden plaats op de laatste zondag van de maand.

Elke bijeenkomst heeft een inspirerend thema met een enthousiaste spreker die iets over zijn/haar passie, werk of inspiratiebron komt vertellen. Daarnaast worden er enkele populaire nummers gespeeld en gezongen en is er ruimte voor ontmoeting.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen