Kantje Boord en For Fun 31 oktober in Zaal de Wieken Vaassen

Afgelopen zaterdag heeft Kantje boord uit Vaassen het voorlopig laatste buitenoptreden gegeven tijdens het Nazomerfeest aan de Koninginnelaan in Apeldoorn. Gezien de plaatsen waar het koor dit jaar in den lande al heeft opgetreden was dit een thuiswedstrijd. Vanaf nu worden het echter, ook zonder optredens, toch drukke weken voor het koor. De stoere mannen van Kantje boord zijn namelijk samen met de lieftallige dames van For Fun bezig met de voorbereidingen van hun reis rond de wereld.

Behalve het oefenen van het repertoire dat op het toneel wordt gebracht, wordt er ook door de vele vrijwilligers gewerkt aan de aankleding van de zaal. Het belooft een waar spektakelstuk te worden.

Het optreden vindt plaats op 31 oktober in zaal De Wieken in Vaassen.

De zaal gaat open om 19.30u en de voorstelling begint om 20.00u. De opbrengst van dit optreden komt ten goede aan de Stichting Sidney and Friends, een stichting die geld inzamelt voor huifbed rijden door meervoudig complex gehandicapten uit de regio Epe-Apeldoorn (www.stichtingsidneyandfriends.nl). Kaarten kosten € 5,= per stuk en zijn te bestellen via [email protected] of telefoonnummer 06-55880344. U krijgt dan informatie over de wijze van betalen. Kaarten liggen op de avond van het optreden bij de ingang van de zaal voor u klaar, maar zijn op afspraak ook eerder af te halen bij de penningmeester of secretaris van Kantje boord. Bron: Vaassen.nu

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen