‘Taskforce Giro’ gaat grote evenementen in Apeldoorn steunen

‘Taskforce Giro’ gaat grote evenementen in Apeldoorn steunen

Apeldoorn Congres Stad initieert samen met enkele Apeldoornse ondernemers het bedrijvenplatform rond de Giro d’Italia. Met dit bedrijvenplatform, genaamd Taskforce Giro, gaat de stichting grote (sport) evenementen zoals de Giro d’Italia volgend jaar in Apeldoorn steunen. De samenwerking moet een belangrijke bijdrage leveren aan de economische activatie voorafgaand aan de Giro en toekomstige grootschalige evenementen waarmee Apeldoorn op de kaart worden gezet. De gemeente Apeldoorn reageert enthousiast en ondersteunt het initiatief.

Op 3 november aanstaande vindt de startbijeenkomst van het platform plaats. Taskforce Giro nodigt alle bedrijven en instellingen met een passie voor sport uit om mee te denken hoe dit zakelijk netwerk in Apeldoorn vorm gegeven kan worden. Als inspiratiebron heeft de stichting  Cor Jansen, voorzitter Business Peloton Utrecht uitgenodigd  voor een presentatie hoe vele Utrechtse organisaties gezamenlijk er voor zorgde dat de stad op 4 en5 juli geel kleurde. De gemeente Apeldoorn zal op de bijeenkomst een presentie geven over de Giro d’Italia in Gelderland en de route van de tijdrit in Apeldoorn. De bijeenkomst vindt plaats op 3 november om 19.30 in Bilderberg Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn .

Bedrijven en instellingen die een bijdragen denken te kunnen leveren en mee willen bouwen aan deze taskforce kunnen zich voor de bijeenkomst aanmelden via [email protected]

Reacties

Cookieinstellingen