Verbeteringen fietsroute Apeldoorn-Deventer

Foto: Smederij Averink

De gemeenten Apeldoorn, Deventer en Voorst slaan de handen ineen om de fietsroute Apeldoorn, Deventer, Teuge en Twello te verbeteren.

Doelen zijn onder andere het verbeteren van het gebruikersgemak, bijvoorbeeld bij de fietsbrug langs het spoor bij Deventer, vergroten van zichtbaarheid en veiligheid en maatregelen die het fietsen zullen bevorderen.

Inloopavonden

Om die doelen te realiseren zijn een flink aantal maatregelen nodig in alle aanliggende woonkernen. Er is overleg gevoerd met de wijkraden, de Fietsersbond, Veilig Verkeer Nederland en de politie. Naar aanleiding van alle overleggen is een schetsontwerp ontwikkeld die nu aan u, als gebruiker wordt voorgelegd. Uw mening en idee├źn als aanwonende of gebruiker kunt u op de inloopavonden, vanavond en morgenavond, laten horen!

Waar

19 januari; 18 – 21 uur, gemeentehuis gemeente Voorst, H.W. Iordensweg 17, Twello

20 januari; 19 – 21 uur, Wijkcentrum Het Bolwerk, Ravelijn 55, Apeldoorn

A1

De bedoeling is dat iedereen vanaf eind 2017 kan profiteren van alle maatregelen en dat fietsen een serieus alternatief wordt voor de automobilist, zeker nu de werkzaamheden aan A1 in 2018 dichterbij komen!

Financiering

De financiering van het project wordt gedragen door het Rijk, Regio Stedendriehoek, de provincies en de gemeenten Apeldoorn, Deventer en Voorst.

 

Reacties

Cookieinstellingen