U kunt nu stemmen voor de Gelderse Prijs Ruimtelijke Kwaliteit.

Foto: regiostedendriehoek

U kunt nu stemmen voor de Gelderse Prijs Ruimtelijke Kwaliteit.

We schreven er hier al eerder over omdat de Weteringse Broek, gelegen bij Zuidbroek,  genomineerd is voor deze prijs! Winnaars worden gekozen door een beroepsjury en de publieksjury. U kunt tot en met 10 april tot 24:00 uur uw stem hier uitbrengen! De uitreiking van de prijzen vindt plaats op 21 april.

Publieksprijs

Zowel de jury- als de publieksprijs staat garant voor € 10.000 euro, uiteraard te besteden aan het gebied. Wie mee stemt voor de publieksprijs (wel uw keuze motiveren!) maakt bovendien kans op kaarten voor Park De Hoge Veluwe of een boek met gebieden vol passie!

Weteringse Broek

Wie regelmatig in de Weteringse Broek vertoeft ziet, hoe het zich langzaam ontwikkelt tot een gebied waarin men door allerlei maatregelen goed kan wonen, ontspannen en werken. Het is een gebied waarin bewoners en gebruikers hun mening kunnen laten horen en dat beloond zien worden. Maar het kan altijd beter, en u hebt daar opnieuw invloed op! De Weterings Broek is het waard om voor te stemmen. Kiezen voor de Weteringse Broek is kiezen voor, en investeren in jezelf!

Pluim

Een prachtig project zoals we De Weteringse Broek met een gerust hart mogen aanmerken, verdient een pluim op de hoed van iedereen die het heeft mogelijk gemaakt en nog steeds meewerkt/denkt aan de ontwikkeling ervan!

Als u zich hier registreert, kunt u hier stemmen!

Reacties

Cookieinstellingen