Goed tehuis gezocht voor 14 kinderen van Dana

Foto: pixabay

Het gaat goed met boefdoedel Dana en haar 15 kinderen. Samen met huisgenoten Barend en Mascha Lemans (Ugchelen) lukt het prima om de 15 kleine boefjes te voeden en te verzorgen. Stuk voor stuk zijn het boefdoedels. Een boefdoedel is een kruising tussen een bouvier en een koningspoedel.

Als de appel niet ver van de boom valt, heeft Dana het leven gegeven aan 15 lieve, rustige en slimme honden. Leuk, maar een lieve hond die straks 15 pubers moet corrigeren in één huis gaat hem niet worden denken Barend en Mascha. Stiekem denken wij maar zo dat zij gelijk hebben!

Het is natuurlijk nog vroeg en de kleintjes kunnen, mogen en hoeven hun lieve mama nog lang niet te missen, maar verstandig zijn ze wel, Barend en Mascha! Ze zijn nu alvast op zoek naar goede en warme nestjes voor maar liefst 14 boefdoedels!

Wie liefde, ruimte en tijd heeft om straks zo’n bengel in het gezin op te nemen en de goede opvoeding van Dana voort te zetten kan contact opnemen met [email protected] . We zorgen dat uw reactie op de goede plek terecht komt!

Belangrijk om te weten: de dierenarts heeft ze allemaal gezond verklaard! U kunt de kleintjes hier bewonderen!

Bron: Omroep Gelderland

Reacties