Het Vindhek uniek kunstwerk geschikt voor elk plein en park

Respect, eerlijkheid en vertrouwen, daar staat Vindhek voor! Vindhek is een origineel idee van Annemarieke Weber.

Ons mooie kikkerlandje staat tot ver over de grenzen bekend om zijn grappige gewoonten, vreemde zwarte snoepjes (drop) en zijn vriendelijkheid. We binden verloren sjalen om lantaarnpalen, leggen mutsen of spenen op muurtjes of een verloren troeteldoekje duidelijk in het zicht. We leveren ook heel wat af bij de afdeling gevonden voorwerpen van de gemeente.

Van de verloren spulletjes die we niet bij gevonden voorwerpen inleveren maar ophangen of in het zicht plaatsen begrijpen we allemaal hoe lastig en vervelend het is om ze kwijt te zijn. Hoewel misschien niet van veel waarde moet het wel weer vervangen worden.

Respectvol omgaan met elkaars spullen. Eerlijk zijn en op elkaar kunnen vertrouwen, dat is wat Vindhek uitstraalt. Het staat nog leuk ook, als een kunstwerk dat steeds verandert!

Sinds 2004 worden steeds meer Vindhekken geplaatst en ook het buitenland heeft het idee omarmt. Op steeds meer plekken kom je foto’s tegen van toeristen die maar wat graag gekiekt willen worden bij een Vindhek. In Japan vinden ze het idee helemaal te gek!

Het werkt eenvoudig, u bent iets kwijt en kijkt of iemand het heeft gevonden en het aan het hek heeft gehangen.

Er is ook een mobiele versie die neergezet kan worden! Een Vindhek is niet alleen handig voor verloren spullen maar het kan natuurlijk ook gebruikt worden als afspreekpunt! Misschien zien we dit jaar wel een Vindhek bij één van de vele evenementen die in Apeldoorn plaatsvinden!

Wie meer wil weten over de mogelijkheden van Vindhek kan contact opnemen met Annemarieke Weber via de telefoon: 06-28 80 14 79 of via de mail: [email protected]

 

Reacties

Cookieinstellingen