Kilinc en Güveli komend seizoen naar csv Apeldoorn

Murad Kilinc en Hüseyin Güveli spelen komend seizoen in het roodgeel van CSV Apeldoorn. De 21-jarige Kilinc en de 25-jarige Güveli komen beiden over van Turkse Kracht Deventer.

Kilinc speelde vorig seizoen nog voor Columbia, maar heeft ook een verleden in de jeugdafdeling van csv Apeldoorn. Kilinc geeft aan wat voor hem de doorslag gaf in zijn keuze voor CSV Apeldoorn: “Het is natuurlijk twee klassen hoger dan mijn huidige club en dus een mooie stap hogerop. Daarnaast weet ik uit ervaring dat CSV Apeldoorn een mooie club is. Ik woon in Orden, op een paar minuutjes van het sportpark, dus voortaan kan ik lopend naar de club. Het gesprek dat ik heb gehad met Peter Boeve en Ugur Yildirim was heel goed. Met Ugur heb ik ook al wat langer contact en het vertrouwen in mij is heel belangrijk.”

Güveli, woonachtig in Deventer, speelde in het verleden voor Koninklijke UD, WWV en De CJV’ers. De aanvaller is bezig aan zijn derde seizoen bij Turkse Kracht, waarmee hij twee keer op rij kampioen werd. Güveli legt uit waarom hij graag bij csv Apeldoorn aan de slag gaat: “Ook voor mij geldt dat het gesprek met Peter Boeve en Ugur Yildirim mij een goed gevoel gaf. Het is een stap hogerop en een mooie uitdaging om bij csv Apeldoorn aan de slag te gaan. Ik kijk er nu al naar uit.”

 

Reacties

Cookieinstellingen