Familie-evenement H-Eerlijk, een groen eerlijk evenement met activiteiten, workshops en stands!

Foto: H-Eerlijk

Over 2 weken, op 26 maart, heeft u een wel heel erg goede reden om het Kristal ook eens aan de binnenkant te bekijken! Op deze dag vindt er een gratis familie-evenement plaats met de naam: H-Eerlijk.

Wat kunt u verwachten?

In de eerste plaats natuurlijk gratis entree, maar ook de lezingen, workshops en de kinderactiviteiten zijn gratis! Er zijn veel stands met producten en diensten voor het hele gezin. Activiteiten en het aanbod in de stands zijn gericht op duurzaamheid, eerlijk, groen en biologisch.

Aanbod

Het aanbod van de diverse ondernemers bestaat uit kinderkleding en duurzaam speelgoed, biologische voeding, etherische oliën, draagdoeken, homeopathie, mindfulness, gebaren met je kind, yoga, kidsyoga, muziek, dans, kunst en theater!

Organisaties

Tussen de diverse kleine ondernemers vindt u ook stands van Natuurmonumenten, Markant, Centrum voor kunst educatie, Mi Dushi, Nawijn & Polak, Ecokids Apeldoorn, Kinderopvang OOK. Instanties met een sociale werkplaats voor mensen met een beperking komen ook hun fraaie producten verkopen en de fairtrade producten uit bijvoorbeeld Nepal ontbreken niet!

Gratis kinderopvang

Wilt u komen neuzen, een lezing of workshop volgen en heeft u een klein kind? Zij kunnen binnen de openingsuren van H-Eerlijk, ook weer gratis, heerlijk spelen bij Kinderdagverblijf De Toermalijn Het Kristal dan Kinderopvang OOK!

Waar en wanneer

Wanneer: zaterdag 26 maart van 10.00 tot 16:00
Waar: Het Kristal, Distelvlinderlaan 200 in Apeldoorn.

 

Reacties

Cookieinstellingen