Theater Orpheus en Cafeetje van Marja trekken samen op

Foto: Pixabay

Competitie van kleinkunstenaars in Cafeetje van Marja, winnaar te zien in Theater Orpheus!Theater Orpheus en het Cafeetje van Marja starten een nieuwe samenwerking onder de noemer Kleinkunstvertoon. Een wedstrijd voor kleinkunstenaars die hun kunsten in het Cafeetje van Marja voor publiek brengen. Na het oordeel van een publieksjury krijgt de winnaar een plekje in de programmering van Theater Orpheus.

Kleinkunstvertoon

In Kleinkunstvertoon krijgen kleinkunstenaars de kans om voor een klein publiek in het Cafeetje van Marja hun talent tentoon te spreiden. Zij worden door het aanwezige publiek beoordeeld. Aan het eind van de competitie komt er, nadat alle stemmen zijn geteld, één act als winnaar uit de bus. Deze act krijgt een mooie plek in de programmering van Theater Orpheus. Op basis van het soort act en in overleg wordt gekeken hoe en waar in Orpheus dit optreden wordt ingepland.

Eerste namen bekend

De eerste deelnemers aan Kleinkunstvertoon zijn bekend:

Roux Lala – donderdag 24 maart 20:00 uur

Dit vocale trio brengt Nederlandse liederen van eigen, ambachtelijke makelij. De stijl herbergt de ironie van kleinkunst, het verhalende van de folk en de snik van een smartlap. De slimme teksten en verrassende arrangementen worden overgoten met een saus van volkse passie en met flair geserveerd.

Toegang € 3,50

Bert Louissen – donderdag 14 april 20:00 uur

Bert is een visueel gehandicapte rasmuzikant. Hij vertelt in zijn show over zijn leven als blinde op een zeer humoristische manier en zingt en speelt daar tussendoor nummers van anderen en nummers van zijn eigen album.

Toegang € 3,50

Meer informatie: www.orpheus.nl 

Reacties

Cookieinstellingen