Budgetbespaarparty

Foto: pixabay

In Ontmoetingsplek Koningin Wilhelmina vindt 19 april 2016 een budgetbespaarparty plaats. Een bijeenkomst waar gezelligheid voorop staat én tegelijkertijd onderling met andere deelnemers bespaartips uitgewisseld kunnen worden.

Steeds meer mensen willen het beste uit hun inkomen halen en zien het als een uitdaging om creatief om te gaan met de middelen die er zijn. Het is toch leuk om met hetzelfde geld meer te doen? Vele kleine besparingen maken één grote! Bewuster omgaan met o.a. gas, water, elektra, brandstof bespaart bovendien niet alleen euro’s maar ook het milieu.

Budgetbepaarparty: wat kunt u verwachten?

  • Onderling uitwisselen van handige tips en trucs.
  • Bespaartips van de consumentenbond en andere initiatieven m.b.t besparen.
  • Tevens geeft het Sociaal Raadsliedenwerk van Stimenz informatie over de mogelijkheid om voor  kwijtschelding van de gemeentelijke belastingen en waterschapslasten in aanmerking te komen. Daarnaast komt de mogelijkheid tot recht op teruggaaf van belastingen aan de orde.

Datum en locatie

Aanmelden

Er kunnen maximaal 10 personen aan de bijeenkomst deelnemen.

Vindt u het leuk om samen met anderen bespaartips uit te wisselen onder het genot van een kopje koffie/thee en iets lekkers? Geef u dan uiterlijk 18 april op bij Marijke Klaassen van Stimenz:

06-25009717; [email protected]

De bijeenkomst is gratis, met uitzondering van consumpties.

Reacties