Robur et Velocitas en GA Eagles spelen wedstrijd voor KWF

Foto: Robur et Velocitas

Twee talentvolle jeugdteams, van Robur et Velocitas en Go Ahead Eagles, komen na 15 jaar weer bij elkaar en spelen op woensdag 18 mei van 20:00 uur tot 21:30 uur een reüniewedstrijd om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Kerschoten aan de Anklaarseweg 330 (Apeldoorn)

Voor de entree betaalt u € 2,50 pp. De gehele opbrengst gaat naar het KWF! Het doel is € 500,-  Dat moet voor Apeldoorn toch te realiseren zijn!

KWF kankerbestrijding

Helaas krijgt 1 op de 3 mensen persoonlijk te maken met kanker. Daarom wordt er voortdurend onderzoek gedaan naar:

  • Vernieuwing bestaande behandelingen;
  • Minder belastende behandelingen;
  • Voorkomen van kanker;
  • Overlevingskansen en levenskwaliteit verbetering.

Onderzoek kost veel geld. Er is veel wat we nog niet weten, er zijn veel goede ideeën en gelukkig ook onderzoekers die op een zorgvuldige wijze met onderzoek omgaan. Er is dankzij onderzoek in het verleden veel bereikt. Zo is nu, 62% van de mensen met kanker na 5 jaar nog in leven!

Robur et Velocitas EN Go Ahead Eagles dragen hun steentje bij door het spelen van een wedstrijd waarvan de gehele opbrengst naar het KWF gaat! Alle kleine beetjes helpen, dus ook als u geen grote(re) donatie kunt doen maar wel € 2,50 kunt opbrengen voor de entree, helpt u al mee met het ontwikkelen van verbeterde medicijnen en het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met kanker!

Steentje bijdragen

Wilt u op een andere manier een steentje bijdragen? Er zijn verschillende mogelijkheden, collecteren, meedoen aan de Samenloop voor Hoop, hardlopen voor KWF, wandelen voor KWF of fietsen voor KWF. U kunt er hier, onder de knoppen: ‘Help jij ons’ en ‘Doneren’, alles over lezen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen