Vermissing instructeur op ‘gezocht en vermist’ pagina van politie

Foto: Nationaal Paracentrum Teuge

De politie heeft de vermissing van de instructeur  van het Nationaal Paracentrum Teuge Johan Verduin opgepakt en is begonnen met een onderzoek.

Vriendelijk en geliefd instructeur

Van John, een vriendelijke en geliefd instructeur, is sinds afgelopen vrijdag niets meer gehoord. Hij heeft tegen zijn gewoonte in vanaf die dag niets meer van zich te laten horen en is ook niet op komen dagen op het paracentrum.

Het Nationaal Paracentrum Teuge is onmiddellijk na het uitblijven van de instructeur op onderzoek uitgegaan en een actie gestart op facebook. Het bericht over zijn vermissing is tot over de grenzen massaal gedeeld.

Vrijwilligers hebben een zoektocht door de omgeving uitgevoerd maar geen aanwijzingen voor zijn vertrek kunnen vinden. De fiets van John wordt ook vermist maar het staat niet vast dat John zelf op deze fiets is vertrokken.

Onderzoek naar vermissing

De politie heeft inmiddels tevergeefs een zoektocht met honden uitgevoerd. Zijn telefoon blijkt John niet bij zich te hebben. Deze bevond zich in zijn woning en daarom is het uitpijlen van de telefoon zinloos. Vandaag is zijn bericht van vermissing op de ‘gezocht en vermist’ pagina van de politie geplaatst.

Er zijn geen aanwijzingen voor een onvrijwillig vertrek. Dat maakt het voor de politie lastig om veel meer te doen dan zij nu reeds hebben gedaan. Om die reden wordt u nogmaals gevraagd naar hem (en zijn fiets) uit te kijken. Weet u meer, heeft u informatie hoe klein dan ook of heeft u een tip? Laat het de politie weten via dit tipformulier!

Johan is 54 jaar, 1.90m zijn haar is donkerblond/ amberkleurig. John is het laatst gezien in zwarte kleren. De fiets is een donkergrijze Gazelle herenfiets met fietstassen.

Reacties

Cookieinstellingen